[ es - en - fr - ca - pt ]
IBERCABLE
QUI SOM
Som una empresa consolidada amb més de 60 anys d’experiència en la fabricació de conductors elèctrics de baixa tensió. Oferim un cable de qualitat que es distribueix a més de 600 punts de venda arreu de la Península i reconegut pels professionals del sector.

La nostra missió és proporcionar un cable fiable i durador que satisfaci les necessitats dels nostres clients, tant pel producte en si mateix com pel servei ofert.

Atès que estem compromesos amb la millora continua dels nostres processos de producció el 1998 vam implantar la norma ISO 9001 gràcies a la qual comptem amb sistemes que garanteixen la qualitat dels nostres cables.

Volem esdevenir una empresa de referència en la fabricació de conductors elèctrics, amb presència internacional, que es distingeixi per la qualitat dels seus productes i la seva relació amb els clients.
QUÈ FEM
Ibercable centra la seva gamma de productes en cables elèctrics aïllats per a la distribució d’energia de baixa tensió entre 300500V i 0.61 kV així com cables per a aplicacions especials (àudio, TV, telèfon, intèrfons etc.)

Sempre es fa servir el coure com a material conductor; i PVC, poliolefina lliure d’al·lògens, polietilè reticulat i polietilè d’alta densitat com a aïllaments.

La gamma d’accés als nostres productes són cables unipolars de PVC i lliure d’al·lògens per a instal·lacions fixes (quadres elèctrics, il·luminació etc)

També comptem amb cables multipolars de fins a 1000V amb coberta tant per a instal·lacions mòbils (electrodomèstics, connexions etc) com instal·lacions fixes en interior i exterior (motors, compressors, bombes etc)

Per a instal·lacions mòbils també fabriquem cables multi conductors amb coberta plana.

Tots els nostres productes són sotmesos a un control de qualitat a la recepció de primeres matèries, durant el mateix procés de fabricació, i en el producte acabat per tal de donar conformitat a la normativa i reglaments tècnics vigents: ISO 9001:2008, certificat AENOR ER- 05451998 i IQNet ES-05451998.

Mereixen especial atenció els cables amb certificat de producte AENOR HAR (cables flexibles de PVC i lliure d’al·lògens fins a 750V). Cal esmentar que Ibercable ha format part del 42è d’AENOR per a la certificació de cables elèctrics aïllats. (Norma UNE 21031 y UNE 211002).
HISTÒRIA
L’any 1946 el Sr. Josep Mir inventa la primera màquina de cablejar amb la qual inicia la fabricació de cables elèctrics a Barcelona. Aquest és el començament de l’empresa Conductores Eléctricos Mir (CEM). Durant 42 anys CEM va fabricar i vendre no només conductors elèctrics arreu d’Espanya, sinó també maquinària per a altres fabricants. En aquest període, l’empresa, situada fins llavors al carrer Torre dels Pardals, va experimentar un gran creixement, ampliant-se en diverses ocasions, i finalment establint-se al carrer Bolívia fins al 1988.

És aquest mateix any que l’empresa es reestructura de la mà del Sr. Jordi Mir i es funda Ibercable, traslladant així el centre de producció a Parets del Vallès, mentre que les oficines i magatzem van romandre a Barcelona.

Al 1999, després de la compra de dues naus limítrofes a la de producció, les oficines i magatzem es traslladen a Parets del Vallès. L’empresa s’especialitza en la producció de mangueres flexibles i Iberflex 1000V en blanc. Posteriorment s’introdueix el cable lliure d’al·lògens i la moldura plana cablejada, sent Ibercable una de les empreses líders en la seva fabricació.
Carretera C-17 Km 15,5 Naves Azules 3, 4 i 5 Apartat de Correus 96 - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) Tel: 93 573 00 79 - Fax 93 573 50 24